fbpx

RUGALMAS FOGLALKOZTATÁSI MODELLEK BEVEZETÉSE A SEACON EUROPE KFT-NÉL

A GINOP-5.3.2-16-2017-00578-as projekt keretében a Seacon Europe Kft 10,14 millió forint vissza nem térítendő támogatási nyert el olyan rugalmas foglalkoztatási modellek bevezetésére a szervezetünkben, amivel a cég hatékonysága és üzleti eredménye növekedési pályára állhat.

A pályázat keretében szervezeti tanácsadás, munkavállalói és vezetői fejlesztések valósultak meg, valamint a rugalmas munkavégzéshez szerzett be cégünk eszközöket, melyek segítségével a munkavállalóink mobil módon, bármilyen helyszínről képesek ellátni munkájukat.
 

A Kedvezményezett neve: Seacon Europe Kft

A projekt címe: Rugalmas foglalkoztatás bevezetése a Seacon Europe Kft-nél

A támogatás összege: 10,14 millió forint

A támogatás mértéke: 100%

A projekt azonosító száma: GINOP-5.3.2-16-2017-00578
 

A Seacon Europe Kft Székesfehérváron a 2017-es évben olyan szervezetfejlesztési programot valósított meg, amellyel reménye szerint képes lesz hatékonyságát növelni és így biztosítani az üzleti eredményének a növekedését. A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósul meg.

Cégünk 10,14 millió forint európai uniós támogatás segítségével vezetett rugalmas foglalkoztatási formákat a szervezetbe.

A fejlesztés eredményeként 5 munkakörben 10 munkavállaló foglalkoztatásának a feltételeit változtattuk meg annak érdekében, hogy a munka-magánélet összehangolása révén hatékonyabb módon tudják ellátni feladatukat és a munkavállalói elégedettség növekedésével a munkavállalói lojalitás is megnőtt a cégben, ami a fluktuáció csökkenését eredményezte.

A program keretében szervezetfejlesztési tanácsadás, vezetői- és munkavállalói fejlesztések zajlottak le. A munkavállalóink különböző tréningeken, műhelymunka foglalkozáson vehettek részt, a vezetők tréningeken és egyéni coachingon vehettek részt.

A programhoz kapcsolódóan egy munkahelyi mentor pozíció került kialakításra, a mentor felügyelte és összefogta a változtatásokat.

A beruházásnak köszönhetően a vállalat olyan új hardvereszközöket is beszerzett, melyek segítségével a távmunka lehetőségét is meg tudtuk nyitni a munkavállalóink előtt, ami az informatikai szektorban vonzó munkakörülményt jelent, így versenyelőnyhöz is jutott a cégünk.

A projekt 2017. január 5-e és 2017. december 29-e között valósult meg.

 

A dokumentum pdf formában megtekinthető és letölthető a következő linkről: GINOP-5.3.2-16-2017-00578

További információ kérhető:

Dörnyei-Tóth Krisztina, vállalati mentor

Elérhetőség: +36 20 272 9696

E-mail:

Web: www.seacon.hu