fbpx
Berkovich Gábor


"Az információ hatalom, különösen igaz ez a 21. században. Ugyanakkor a ránk zúduló, rendezetlen adattömeg sokszor csupán "fárasztó zaj", amiből csak szelektálás és rendszerezés után lesz hasznos, a munkánkat segítő, a napi életünket megkönnyítő információ. Cégünk igazi erőssége, hogy a fölösleges zajt kiszűrve tudjuk ügyfeleinket rendszerezett, számukra fontos információkhoz juttatni."

Berkovich Gábor, a Seacon Europe ügyvezető igazgatója

 

Cégünk szoftverfejlesztésre és tanácsadásra specializálódott, fő profilunk az üzletviteli folyamatokat támogató alkalmazások tervezése, fejlesztése. Szakembereink széleskörű kompetenciával, valamint komoly iparági tudással rendelkeznek. Legsikeresebb megoldásaink az alábbi területeken alkalmazhatóak:

  • Seafleet - gépjármű flottaüzemeltetéshez tartozó műszaki és gazdasági kontrolling,flottamenedzsment, flotta kontrolling és értékesítés,
  • QST – Termékbeépülés és életútkövető rendszer,
  • Sealog - információ és adatvédelem (és ennek részeként a GDPR)
  • I4Log - ipar 4.0 alapú megoldások,
     

amelyek az adott feladathoz igazodva desktop, webes és mobil eszközbázison működtethetőek. Ügyfeleink munkáját szükség szerint projektmenedzsment, vagy vevőoldali tanácsadás területeken is tudjuk támogatni.

Kiemelt feladatunknak tartjuk, hogy eszközeinkkel megrendelőinket képessé tegyük a rájuk zúduló „zajjellegű” információözönből a döntéshozatalhoz szükséges, hasznos információk kiszűrésére.

Tevékenységünkben az innováció mindig is fontos szerepet játszott. Több sikeres projektet hajtottunk végre az informatikai biztonság, környezetvédelem és flottamenedzsment, valamint az élelmiszeripari témakörökben. Foglalkozunk szenzoralapú mérés-adatgyűjtési rendszerekkel, és komoly jártassággal bírunk az adattárházak, adatvizualizáció területén. Az IoT technológia alkalmazására épülő nemzetközi projektekben is részt vettünk, jelenleg ipari megoldások kialakításán dolgozunk.

 

Cégünk alapítója és 2006 óta aktív tagja az akkreditációval rendelkező Innoskart Digitális Klaszternek, amelyre támaszkodva folyamatosan bővíti kompetenciakörét, gazdasági és technológiai hátterét. Emellett együtt dolgozunk a DigiLeanHub csoport tagjaival az Ipar 4.0 területen felmerülő igények minél komplexebb kielégíthetősége érdekében.

Saját szakmai erőforrásaink mellett több egyetemmel és egy műszaki főiskolával is együttműködünk.

A Seacon Europe az IVSZ és az Ipar 4.0 Nemzeti Technológiai Platform tagja.


 

Digilean Competence Hub           Innoskart IKT klaszter           ipar4 logo        ivsz logo        ivsz logo