Berkovich Gábor"Az információ hatalom, különösen igaz ez a 21. században. Ugyanakkor a ránk zúduló, rendezetlen adattömeg sokszor csupán "fárasztó zaj", amiből csak szelektálás és rendszerezés után lesz hasznos, a munkánkat segítő, a napi életünket megkönnyítő információ. Cégünk igazi erőssége, hogy a fölösleges zajt kiszűrve tudjuk ügyfeleinket rendszerezett, számukra fontos információkhoz juttatni."

Berkovich Gábor, A Seacon Europe ügyvezető igazgatója

 

Cégünk szoftverfejlesztésre és tanácsadásra specializálódott, fő profilunk az üzletviteli folyamatokat támogató alkalmazások tervezése, fejlesztése. Szakembereink széleskörű kompetenciával, valamint komoly iparági tudással rendelkeznek. Legsikeresebb megoldásaink az alábbi területeken alkalmazhatóak:

  • információ és vagyonvédelem,
  • flottamenedzsment, flotta kontrolling és értékesítés,
  • ipari területen alkalmazható, Industry 4 szemléletű IT alkalmazások

amelyek az adott feladathoz igazodva desktop, webes és mobil eszközbázison működtethetőek. Ügyfeleink munkáját szükség szerint projekt menedzsment, vevő oldali tanácsadás, vagy online marketing területeken is tudjuk támogatni.

Kiemelt feladatunknak tartjuk, hogy eszközeinkkel megrendelőinket képessé tegyük a rájuk zúduló „zaj jellegű” információözönből a döntéshozatalhoz szükséges, hasznos információk kiszűrésére.

Tevékenységünkben az innováció mindig is fontos szerepet játszott. Több sikeres projektet hajtottunk végre az informatikai biztonság, környezetvédelem és flottamenedzsment, valamint az erdővédelem témakörökben. Foglalkozunk szenzoralapú mérés-adatgyűjtési rendszerekkel, és komoly jártassággal bírunk az épületenergetikai modellezés területén. Az IoT technológia területén nemzetközi projektben is részt vettünk, jelenleg ipari megoldások kialakításán dolgozunk.

Cégünk alapítója, és 2006 óta aktív tagja az akkreditációval rendelkező Innoskart IKT Klaszternek, amelyre támaszkodva cégünk folyamatosan bővíti kompetencia körét, gazdasági és technológiai hátterét. Saját szakmai erőforrásaink mellett több egyetemmel és egy műszaki főiskolával is együttműködünk.

A Seacon Europe az IVSZ, és az Ipar 4.0 Nemzeti Technológiai Platform tagja.