fbpx

Élelmiszeripari termékbeépülés- és életútkövetés

 

 

Az élelmiszeriparban láncszemléletű gondolkodásra van szükség ahhoz, hogy még több biztonságos, jó minőségű élelmiszerhez jussanak hozzá az egyre tudatosabbá váló fogyasztók. A kihívások, igények sora szinte végtelen, gyorsan változó világunkban egy testreszabható, rugalmas, komplex megoldásra van szükség.

A QSTS (Quality – Safety – Tracebility – Solutions) célja, hogy a felmerülő igényeket a lehető a lehető legpontosabban kiszolgálja, hogy a kihívásokra megfelelő és gyors válaszokat adjon, ezáltal hatékonyabbá és biztonságosabbá tegye a teljes élelmiszaripari láncot a termőföldtől az asztalig. A megoldáscsomag hozzájárul a hatékonyság, a minőség, a biztonság, ezáltal pedig a vásárlói bizalom növeléséhez.

QST Solutions - élelmiszeripari minőségellenőrzés


A flottanyilvántartás napos oldala

 

 

Egy cég gépjárműparkjának adminisztrációja egy bizonyos autó szám felett már nem egyszerű feladat. Ha a célprogramként használt Excel táblánk kevésnek bizonyul ügyvileti folyamataink végrehajtásához, hatékonyabb megoldásra van szükség.

A SeaFleet gépjárműflotta nyilvántartó szoftver mind nagyvállalati környezetben, mind a kis- és középvállalkozások számára ideális választás. Nem számít, hogy több ezer, vagy csak néhány céges autóval rendelkezik, flotta adminisztrációs szoftverünk ugyanolyan hatékonysággal kezeli gépjárműparkját. Nincs többé elfelejtett határidő, be nem fizetett parkolási bírság vagy feledésbe merült műszaki vizsga. Egyszerű kezelhetőség, felhasználóbarát felület és skálázhatóság jellezmi.
 

Flottakezelő szoftverünk bemutatása


A digitális detektív

 

 

Az információ jelentősége a gazdasági életben folyamatosan növekszik. Egy cég adatvagyona nagyon sok esetben nagyobb értéket képvisel, mint az összes többi vagyontárgya. Ma már minden vállalkozásnál sok bizalmas dokumentum található elektronikus formában ‒ például szerződések, tervrajzok, árlisták, bérlisták, programkódok, know-how-k, gyártási utasítások stb. Ezek elvesztése, illetéktelen kézbe kerülése nemcsak közvetlen anyagi kárral jár, de közvetve a cég jó hírnevét, imázsát is veszélyeztetheti.

Sealog információbiztonsági termékcsaládunkkal növelni tudjuk szervezete információbiztonsági szintjét, előre jelezzük a rendszer gyenge pontjait, feltárjuk a rejtett összefüggéseket és jelzéseket küldünk a nem kívánt eseményekről.

 

Adatbiztonsági szoftverünk bemutatása


Adatból információ

 

 

Az Ipar 4.0 vízió megfogalmazása szerint a termelő berendezések, gépek működési jellemzőinek a digitalizálása lehetővé teszi a gépek és üzemek számára, hogy viselkedésük automatikusan igazodjon a változó megrendelésekhez és üzemelési feltételekhez. A valós és a digitális világ közötti kölcsönhatás megteremti a modern gyárakban a dolgok (tárgyak, berendezések) internetének alapjait.

Az I4Log Ipari mérésadat gyűjtő és elemző megoldásunk a különböző ipari rendszerekből összegyűjtött "zaj" jellegű adatokból hasznos információt állít elő, melynek kiértékelésével a gyártók biztosíthatják gépeik megfelelő és hitelesen dokumentált működését, ezáltal javítva versenyhelyzetüket.

 

I4Log elemző rendszer bemutatása