fbpx

Digilean Competence Hub


A DigiLean Competence Hub azzal a céllal alakult meg, hogy a tagvállalatok a több évtized alatt elsajátított tapasztalataikat egyesítve, támogatást nyújtsanak a hazai ipar termelő vállalatainak a digitalizációs fejlődésükben.


A kör 12 tagja megbízható szolgáltatásokkal, modern ipari digitalizációs megoldásokkal, képzésekkel és tanácsadással támogatja a vállalatok hatékonyságfejlesztési törekvéseit.

A széleskörű tapasztalatot innovatív megoldások, globális rendszerszemlélet és sokoldalúság egészíti ki, amelyek elősegítik az ügyfelek és a leendő partnerek folyamatos fejlődését.

Az ügyfelek fejlesztése mellett, a szervezet folyamatosan törekszik önmaga hatékonyságának növelésére. A DigiLean nyitott az új tagvállalatok bevonására, ezáltal a szervezet kompetenciakörének kiszélesítésére és az általuk képviselt tudás magasabb szintre emelésére.

Tagvállalatok:

LeanCenter - Aurum Oktatási Központ Kft.

LeanCenter - Aurum Oktatási Központ Kft.


A cég több, mint 34 éve van jelen a felnőttképzési piacon, 2004 óta akkreditált intézményként. A „Lean management” képzési programuk bekerült az engedélyes képzések közé, így jelenleg közel 50 különféle specifikus programot tartalmaz már. A szervezetfejlesztési tevékenységek között egyaránt megtalálhatóak a diagnosztikai felmérések, a soft skill tréningek, executive és team-coaching.
Enterprise Group
Falcon-Vision Zrt.
Cloudberry - Quantic Hungary Kft.
Seacon Europe Informatikai Fejlesztő és Tanácsadó Kft.
EPIC InnoLabs NonProfit Kft.
Turck Hungary Kft.
TRIGO Precíziós Méréstechnika Kft.
Simplexion Informatikai Kft.
erp-consulting.hu
CARIBA RTS Hungary Kft / LEANBOX
Getoolbox Europe