információbiztonság
A kép nem elérhető
OT Biztonsági felmérés

Az ipari informatikai védelem kockázatkezeléséről készítünk felmérést.
Kérjük a kérdőív kitöltésével segítse munkánkat.
A kérdőív kitöltése anonim módon zajlik.
Az adatokat csak összesítve elemezzük, az egyéni információk sehol sem azonosíthatóak. A kérdőív kitöltése körülbelül 10 percet vesz igénybe.


Köszönjük segítségét!

információbiztonság
VÉDJE MEG VAGYONÁT!
A kép nem elérhető
optimalizálás
OPTIMALIZÁLJA CÉGE BELSŐ MŰKÖDÉSÉT!
A kép nem elérhető
szoftverfejlesztés
DÖNTSÖN MEGALAPOZOTTAN!
A kép nem elérhető
webfejlesztés
LEGYEN JÓL LÁTHATÓ AZ ONLINE VILÁGBAN!
A kép nem elérhető
previous arrow
next arrow
Slider
célszoftver fejlesztés

Célszoftver
fejlesztés

Belső folyamatai javításával, egyedi igények alapján megtervezett és kidolgozott célszoftverek biztosításával segítünk időt, ezáltal pénzt megtakarítani.

Részletek

információ és adatbiztonság

Információ és
adatbiztonság

A munkaerő és a vagyontárgyak mellett az információ, az adatvagyon és a kapcsolatrendszer is egyre nagyobb szerepet kap. Eszközeinkkel megvédheti.

Részletek

döntéstámogató megoldások

Döntéstámogató
megoldások

Vizuális elemző és kiértékelő szoftverek, amik segítik Önt, hogy döntései objektív méréseken alapuljanak, növelve ezzel munkája hatékonyságát.

Részletek

webfejlesztés

Webfejlesztés és
online marketing

Célzott webes kommunikációval segítünk abban, hogy a megfelelő helyen és a megfelelő formában és tartalommal legyen elérhető az online piactéren.

Részletek

Gantry 5

A flottanyilvántartás napos oldala

 

 

Egy cég gépjárműparkjának adminisztrációja egy bizonyos autó szám felett már nem egyszerű feladat. Ha a célprogramként használt Excel táblánk kevésnek bizonyul ügyvileti folyamataink végrehajtásához, hatékonyabb megoldásra van szükség.

A SeaFleet gépjárműflotta nyilvántartó szoftver mind nagyvállalati környezetben, mind a kis- és középvállalkozások számára ideális választás. Nem számít, hogy több ezer, vagy csak néhány céges autóval rendelkezik, flotta adminisztrációs szoftverünk ugyanolyan hatékonysággal kezeli gépjárműparkját. Nincs többé elfelejtett határidő, be nem fizetett parkolási bírság vagy feledésbe merült műszaki vizsga. Egyszerű kezelhetőség, felhasználóbarát felület és skálázhatóság jellezmi.
 

Flottakezelő szoftverünk bemutatása

A Digitális Detektív

 

 

Az információ jelentősége a gazdasági életben folyamatosan növekszik. Egy cég adatvagyona nagyon sok esetben nagyobb értéket képvisel, mint az összes többi vagyontárgya. Ma már minden vállalkozásnál sok bizalmas dokumentum található elektronikus formában ‒ például szerződések, tervrajzok, árlisták, bérlisták, programkódok, know-how-k, gyártási utasítások stb. Ezek elvesztése, illetéktelen kézbe kerülése nemcsak közvetlen anyagi kárral jár, de közvetve a cég jó hírnevét, imázsát is veszélyeztetheti.

Sealog információbiztonsági termékcsaládunkkal növelni tudjuk szervezete információbiztonsági szintjét, előre jelezzük a rendszer gyenge pontjait, feltárjuk a rejtett összefüggéseket és jelzéseket küldünk a nem kívánt eseményekről.

 

Adatbiztonsági szoftvereink bemutatása

Sealog
Ipar4

Adatból információ

 

 

Az Ipar 4.0 vízió megfogalmazása szerint a termelő berendezések, gépek működési jellemzőinek a digitalizálása lehetővé teszi a gépek és üzemek számára, hogy viselkedésük automatikusan igazodjon a változó megrendelésekhez és üzemelési feltételekhez. A valós és a digitális világ közötti kölcsönhatás megteremti a modern gyárakban a dolgok (tárgyak, berendezések) internetének alapjait.

Az I4Log Ipari mérésadat gyűjtő és elemző megoldásunk a különböző ipari rendszerekből összegyűjtött "zaj" jellegű adatokból hasznos információt állít elő, melynek kiértékelésével a gyártók biztosíthatják gépeik megfelelő és hitelesen dokumentált működését, ezáltal javítva versenyhelyzetüket.

 

I4Log elemző rendszer bemutatása

Adatok megfelelő időben és helyen

 

 

Az üzleti életben igen fontos, hogy adatainkat minél könnyebben átlássuk, azok összefüggéseiből gyorsan tudjunk megfelelő döntést hozni.  Kiterjedt vevőkör esetén ez nem könnyű feladat, hiszen egy vevőhöz olykor számos elemezni kívánt adat tartozik.

A VirGis egy olyan térkép alapú elemző rendszer, amely lehetővé teszi vállalata üzleti folyamatainak földrajzi megoszlás szerinti elemzését. A rendszer célja, hogy a hagyományos listás és táblázatos nézetek helyett az adatokat aggregáltan, grafikus formában prezentálja a felhasználó számára, amelyet az elemző sokkal hamarabb tud értelmezni. Ugyanakkor arra is lehetőség van, hogy a tendenciák mögé nézzenek, a részleteteket megtekintve.

 

Térkép alapú üzleti elemző rendszerünk bemutatása

Virgis

AZ erdő őre

 

 

Az erdő kapcsolat a természet és az ember között, teret ad az élő növényi és állati fajok fenntartásához, védelmet biztosít a természeti erőkkel szemben, mindemellett folyamatosan megújuló nyersanyag-, élelmiszer- és energiaforrás. A hazai erdők nem önfenntartó környezeti rendszerek: jelenlegi formájukat több évszázados emberi beavatkozás, gazdálkodás alakította ki. Éppen ezért csak szakszerű erdőgazdálkodással tarthatók fenn, amihez elengedhetetlen az informatika bevonása.

Seaforest intelligens erdő- és területvédelmi termékünk segítségével az erdő vagyontárgyainak, természeti értékeinek megőrzéséhez nem kell folyamatosan a helyszínen tartózkodnunk, a felügyelet távolról, egy telefonnal a zsebben is elvégezhető!

 

Erdő- és területvédelmi szoftverünk bemutatása

A vállalkozások irataik 40%-át sosem találják meg, vagy nem időben.

 

 

Az elektronikus irat és dokumentumkezelés mára nem iratok ide-oda tologatását jelenti, hanem egy hatékony és nélkülözhetetlen eszközt a vállalkozások és szervezetek kezében, mellyel olyan verseny és piaci előnyökhöz juthatnak, amiről versenytársaik csak álmodnak. Találja meg iratait és dokumentumait másodpercek alatt és lássa át a hozzá kapcsolodó ügyfolyamot, legyen az szkennelt papír, e-mail, hang, dokumentum.

Lássa át lezárt és nyitott ügyeit, a hozzájuk kiosztott feladatokat és munka folyamatokat, határidőket és járulékos költségeit. Legyen tisztában ügyei státuszával másodpercek alatt a szabadságáról visszatérve, hogy automatikusan kiosztott helyettesei hol tartanak. Hozzon létre csoportmunkát és használja a távoli eléréseket, jóváhagyásokat, elutasításokat akár külső partnereit és ügyfeleit is bevonva. Ez az Adamo-DMS.

 

Az Adamo-DMS  rendszer bemutatása

  • ABCi-logo.png
  • CNW-logo.png
  • innoskart-logo.png
  • rubin-logo.png
  • Stiefel-logo.png
  • sys-control.png
  • unicomp-logo.png
  • webpartners-logo.png