fbpx
információbiztonság
Itt az új „GDPR”?

A 2023.05.23-án életbe lépett - a kiberbiztonsági tanúsításról és a kiberbiztonsági felügyeletről szóló - 2023. évi XXIII. törvény alapján új gazdasági ágazatok is érintettek az információbiztonság követelményeknek való megfelelésnek!

A 2024.10.18-i határidő bár távolinak tűnhet, de a felkészülést már most el kell kezdeni!

Kérje segítségünket a törvényi megfelelőség teljesítéséhez!

A kép nem elérhető
információbiztonság
VÉDJE MEG VAGYONÁT!
A kép nem elérhető
optimalizálás
OPTIMALIZÁLJA CÉGE BELSŐ MŰKÖDÉSÉT!
A kép nem elérhető
szoftverfejlesztés
DÖNTSÖN MEGALAPOZOTTAN!
A kép nem elérhető
previous arrow
next arrow
Slider
célszoftver fejlesztés

Célszoftver
fejlesztés

Belső folyamatai javításával, egyedi igények alapján megtervezett és kidolgozott célszoftverek biztosításával segítünk időt, ezáltal pénzt megtakarítani.

Részletek

információ és adatbiztonság

Információ és
adatbiztonság

A munkaerő és a vagyontárgyak mellett az információ, az adatvagyon és a kapcsolatrendszer is egyre nagyobb szerepet kap. Eszközeinkkel megvédheti.

Részletek

döntéstámogató megoldások

Döntéstámogató
megoldások

Vizuális elemző és kiértékelő szoftverek, amik segítik Önt, hogy döntései objektív méréseken alapuljanak, növelve ezzel munkája hatékonyságát.

Részletek

QST Solutions

Élelmiszeripari  termékbeépülés- és életútkövetés

 

 

Az élelmiszeriparban láncszemléletű gondolkodásra van szükség ahhoz, hogy még több biztonságos, jó minőségű élelmiszerhez jussanak hozzá az egyre tudatosabbá váló fogyasztók. A kihívások, igények sora szinte végtelen, gyorsan változó világunkban egy testreszabható, rugalmas, komplex megoldásra van szükség.

 

A QSTS (Quality – Safety – Tracebility – Solutions) célja, hogy a felmerülő igényeket a lehető a lehető legpontosabban kiszolgálja, hogy a kihívásokra megfelelő és gyors válaszokat adjon, ezáltal hatékonyabbá és biztonságosabbá tegye a teljes élelmiszaripari láncot a termőföldtől az asztalig. A megoldáscsomag hozzájárul a hatékonyság, a minőség, a biztonság, ezáltal pedig a vásárlói bizalom növeléséhez.

 

QST Solutions

 

 

A flottanyilvántartás napos oldala

 

 

Egy cég gépjárműparkjának adminisztrációja egy bizonyos autó szám felett már nem egyszerű feladat. Ha a célprogramként használt Excel táblánk kevésnek bizonyul ügyviteli folyamataink végrehajtásához, hatékonyabb megoldásra van szükség.

A SeaFleet gépjárműflotta nyilvántartó szoftver mind nagyvállalati környezetben, mind a kis- és középvállalkozások számára ideális választás. Nem számít, hogy több ezer, vagy csak néhány céges autóval rendelkezik, flotta adminisztrációs szoftverünk ugyanolyan hatékonysággal kezeli gépjárműparkját. Nincs többé elfelejtett határidő, be nem fizetett parkolási bírság vagy feledésbe merült műszaki vizsga. Egyszerű kezelhetőség, felhasználóbarát felület és skálázhatóság jellemzi.
 

Flottakezelő szoftverünk bemutatása

Seafleet
Sealog

A DIGITÁLIS DETEKTÍV

 

 

Az információ jelentősége a gazdasági életben folyamatosan növekszik. Egy cég adatvagyona nagyon sok esetben nagyobb értéket képvisel, mint az összes többi vagyontárgya. Ma már minden vállalkozásnál sok bizalmas dokumentum található elektronikus formában ‒ például szerződések, tervrajzok, árlisták, bérlisták, programkódok, know-how-k, gyártási utasítások stb. Ezek elvesztése, illetéktelen kézbe kerülése nemcsak közvetlen anyagi kárral jár, de közvetve a cég jó hírnevét, imázsát is veszélyeztetheti.

Sealog információbiztonsági termékcsaládunkkal növelni tudjuk szervezete információbiztonsági szintjét, előre jelezzük a rendszer gyenge pontjait, feltárjuk a rejtett összefüggéseket és jelzéseket küldünk a nem kívánt eseményekről.

 

Adatbiztonsági szoftverünk bemutatása

 

 

Adatból információ

 

 

Az Ipar 4.0 vízió megfogalmazása szerint a termelő berendezések, gépek működési jellemzőinek a digitalizálása lehetővé teszi a gépek és üzemek számára, hogy viselkedésük automatikusan igazodjon a változó megrendelésekhez és üzemelési feltételekhez. A valós és a digitális világ közötti kölcsönhatás megteremti a modern gyárakban a dolgok (tárgyak, berendezések) internetének alapjait.

Az I4Log Ipari mérésadat gyűjtő és elemző megoldásunk a különböző ipari rendszerekből összegyűjtött "zaj" jellegű adatokból hasznos információt állít elő, melynek kiértékelésével a gyártók biztosíthatják gépeik megfelelő és hitelesen dokumentált működését, ezáltal javítva versenyhelyzetüket.

 

I4Log elemző rendszer bemutatása

Ipar4

A vállalkozások irataik 40%-át sosem találják meg, vagy nem időben.

 

 

Az elektronikus irat és dokumentumkezelés mára nem iratok ide-oda tologatását jelenti, hanem egy hatékony és nélkülözhetetlen eszközt a vállalkozások és szervezetek kezében, mellyel olyan verseny és piaci előnyökhöz juthatnak, amiről versenytársaik csak álmodnak. Találja meg iratait és dokumentumait másodpercek alatt és lássa át a hozzá kapcsolodó ügyfolyamot, legyen az szkennelt papír, e-mail, hang, dokumentum.

Lássa át lezárt és nyitott ügyeit, a hozzájuk kiosztott feladatokat és munka folyamatokat, határidőket és járulékos költségeit. Legyen tisztában ügyei státuszával másodpercek alatt a szabadságáról visszatérve, hogy automatikusan kiosztott helyettesei hol tartanak. Hozzon létre csoportmunkát és használja a távoli eléréseket, jóváhagyásokat, elutasításokat akár külső partnereit és ügyfeleit is bevonva. Ez az Adamo-DMS.

 

Az Adamo-DMS  rendszer bemutatása

  • ABCi-logo.png
  • care-logo.png
  • CNW-logo.png
  • Innoskart-logo-digitalis-klaszter.png
  • innoskart-logo.png
  • rubin-logo.png
  • Stiefel-logo.png
  • sys-control.png
  • unicomp-logo.png
  • webpartners-logo.png