Vagyonvédelem külterületen

Az infrastruktúrával gyengén ellátott, nehezen őrizhető területek folyamatos felügyelete egyszerűen és gazdaságosan informatikai eszközök bevonásával valósítható meg. Területvédelmi alkalmazásunk elsősorban a szállításra alkalmas járművek detektálására szolgál, melynek segítségével hatékony védelmet kínálunk erdők, halastavak, méhészetek, munkagépek és más szabadban lévő értékeink megóvására.

Magyarország több, mint 20%-a zöld terület (erdő, nemzeti park, természetvédemi terület), aminek megóvása közös érdekünk.

Mit tehetünk a problémák ellen?

seaforest működési ábraA védendő területekre olyan informatikai eszközöket (vezeték nélküli érzékelőket) helyezünk el, amelyek folyamatosan figyelik, észlelik és értékelik a közelben történő rendkívüli eseményeket, és azok megtörténtekor riasztanak. Ezt a megoldást kínálja a SeaForest.

A SeaForest cégünk által fejlesztett termék, mely vezeték nélküli érzékelőkből (szenzorokból) és egy felügyeleti szoftverből áll. Az erdőben elhelyezett szenzorok által mobilinterneten beküldött adatok begyűjtését, tárolását és feldolgozását egy központi számítógép (szerver) végzi, aminek eredményét asztali és mobileszközön egyaránt megtekinthetjük. Gyanús esemény esetén a program riasztást küld SMS vagy EMAIL formájában a kijelölt személyek részére. A tárolt adatokból kimutatások készülnek, opcionális térképi megjelenítéssel.


Az erdő vagyontárgyainak, természeti értékeinek a megőrzéséhez nem kell folyamatosan a helyszínen tartózkodni, a felügyelet távolról, egy telefonnal a zsebben is elvégezhető!


További részletek a termék weblapján:

Ugrás a SeaForest.hu-ra